субота, 15. септембар 2012.

Kanapei sa dimljenim lososom




























Potrebno:

  • 5 tankih kriški hleba od heljde (odseći koru)
  • polovina pakovanja dimljenog lososa (oko 100 grama)
  • jedna kašika rena
  • tri kašike krem sira
  • malo sitno seckanog lista komorača
  • kašičica-dve limunovog soka
  • list komorača 
  • malo sveže samlevenog bibera
  • malo morske soli


Vreme pripreme: 15 minuta.


Izmešamo krem sir, ren, limunov sok i peršun. Dodamo malo bibera pa nanesemo na hleb. Stavimo preko po parče lososa. Stavimo komorač. Biber. Morska so.

Ovaj recept sam pokupio sa pakovanja dimljenog lososa. 







Smoked salmon canapés


You'll need:


  • 5 thin slices of fresh bread 
  • half package of smoked salmon (about 100 grams)
  • one tablespoon grated horseradish
  • three tablespoons of cream cheese
  • tablespoon  finely chopped fennel 
  • teaspoon or two of lemon juice
  • fennel for decoration
  • fresh ground pepper 
  • little bit of sea salt



Preparation time: 15 minutes.


Mixed cream cheese, horseradish, lemon juice and parsley. Add a little pepper and jalapeno, and applied onto the bread. Put over a piece of salmon. Put fennel. Pepper. Sea salt.











Нема коментара:

Постави коментар