Evo jedne fotografje zaostale od 1. maja. Za savršen doručak:
Ko ne voli da započne dan uz jagnjeća crevca i hladno pivo?
Komplimenti za Old Chef-a.
- jagnjeća crevca (Dobro oprana. Ubacimo ih u vodu da se skuvaju. Kad voda provri, ovu prvu vodu prospemo. Nalijemo još jednom i kuvamo dok ne omekšaju. Možda 30-45 minuta, nisam siguran, nisam ih ja kuvao. Najbolje probati.)
- 3-4 kašike ulja
- mladi crni luko
- so
- biljni začin
- biber
- krupnu, ljutu alevu papriku
Na malo ulja, na srednjoj vatri pržimo prethodno skuvana i isceđena crevca, nasečena na komadiće od oko 2cm. Dodamo sitnije naseckan mladi crni luk. Dodamo so, biber, biljni začin i ljutu alevu papriku. Sve je gotovo za 10-15 minuta.
Ko ne voli da započne dan uz jagnjeća crevca i hladno pivo?
Komplimenti za Old Chef-a.
Нема коментара:
Постави коментар