Za dve osobe:
- dvesta grama tofu sira
 - jedna šargarepa
 - manja tikvica
 - manji krastavac
 - grančica svaže nane
 - četiri kašike susama
 - dve kašike susamovog ulja
 - kašika soja sosa
 - kašika ljutog sosa (jellow habanero)
 - kašika maslinovog ulja
 - kašika limunovog soka
 - so i biber
 
Vreme pripreme: 30-ak minuta.
Težina: lako.
Tofu iseći na kriške. Dve po osobi. Uvaljati ih u susam i pržiti na susamovom ulju. Da porumene sa obe strane. Dodati i ostatak susama da se proprži. Povrće isaći na dugačke, tanke trake - "ljuštilicom". Poređati povrće po tanjiru. Posoliti i pobiberiti. Preko stavite ispržen tofu. Sada sva prelijete dresingom od soja sosa, ljutog sosa, maslinovog ulja i limuna. Na kraju pospete i viškom proprženog susama. Dodate i sveže listiće nane.
