Za dve osobe:
- dvesta grama tofu sira
- jedna šargarepa
- manja tikvica
- manji krastavac
- grančica svaže nane
- četiri kašike susama
- dve kašike susamovog ulja
- kašika soja sosa
- kašika ljutog sosa (jellow habanero)
- kašika maslinovog ulja
- kašika limunovog soka
- so i biber
Vreme pripreme: 30-ak minuta.
Težina: lako.
Tofu iseći na kriške. Dve po osobi. Uvaljati ih u susam i pržiti na susamovom ulju. Da porumene sa obe strane. Dodati i ostatak susama da se proprži. Povrće isaći na dugačke, tanke trake - "ljuštilicom". Poređati povrće po tanjiru. Posoliti i pobiberiti. Preko stavite ispržen tofu. Sada sva prelijete dresingom od soja sosa, ljutog sosa, maslinovog ulja i limuna. Na kraju pospete i viškom proprženog susama. Dodate i sveže listiće nane.