tag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post5046459015364199954..comments2023-07-28T10:16:22.353+02:00Comments on blog-chef: Pizza No1 (kako napraviti testo za picu)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/07422831547618881193noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-46522292901381923692013-03-11T11:02:37.924+01:002013-03-11T11:02:37.924+01:00ljuta kuvarice:) nista ti nece ispasti dobro ako m...ljuta kuvarice:) nista ti nece ispasti dobro ako meris svako zrno soli. pokusavaj da uzivas u kuvanju kao i ovaj mladi kuvar, chef kako god ga zvali, i videces da ce sve biti boljeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10714941817821300252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-33602663395762514062013-02-28T14:37:17.889+01:002013-02-28T14:37:17.889+01:00Hvala ti. Za testo sam morao puno da vežbam. Ali s...Hvala ti. Za testo sam morao puno da vežbam. Ali sam malog pomagača pogodio iz prve :)Zlatan je. Da kucnem u drvo. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07422831547618881193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-24592060565395485692013-02-27T22:20:53.176+01:002013-02-27T22:20:53.176+01:00Super post za tijesto za pizzu, volim je i često j...Super post za tijesto za pizzu, volim je i često je radim, nekada sa više a nekada sa manje uspjeha i sada ću isprobati i po ovome tvome receptu. Pizze odlično izgledaju, a mali pomagač je presladak !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-53641572807073769672013-02-23T13:30:17.511+01:002013-02-23T13:30:17.511+01:00Nisam ja chef, Sunce. Samo mi se tako zove blog.
Nisam ja chef, Sunce. Samo mi se tako zove blog.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07422831547618881193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-58971602644916927442013-02-23T12:50:55.155+01:002013-02-23T12:50:55.155+01:00Ako vec objavljujete recept, onda ne treba nista u...Ako vec objavljujete recept, onda ne treba nista u njemu biti "otprilike" - " Ja sam koristio otprilike pola kilograma brašna. Dodate dobar prstohvat soli ". <br />Kod dobrog recepta nista nije "otprilike", nista nije "kao", sve mora biti tacno i precizno. Jer ja mogu koristiti Vas recept, ali meni nece ispasti kao Vama jer nisam postupila isto i stavila identicne mere. U tom slucaju, mene ne cini nista manje dobrom kuvaricom od Vas, a samim tim ni Vi niste dobar chef ili cook master kad ne dajete precizne instrukcije. <br />Sorry, but it's true!milena.shttps://www.blogger.com/profile/18337585206631425605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-57471992641087433672013-02-23T11:52:12.298+01:002013-02-23T11:52:12.298+01:00Nije moj. Italijanski. Napuljska škola :)Nije moj. Italijanski. Napuljska škola :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07422831547618881193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-84136554910870506892013-02-23T11:17:15.268+01:002013-02-23T11:17:15.268+01:00Hvala za ove detaljne upute. Tijesto i jeste najva...Hvala za ove detaljne upute. Tijesto i jeste najvaznije. Sljedeci put cu isprobati tvoj recept :)Gordana - KuhinjskePrice.comhttps://www.blogger.com/profile/18078076407444181722noreply@blogger.com