tag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post1802901156609463190..comments2023-07-28T10:16:22.353+02:00Comments on blog-chef: Kolenica & sos od rena 2Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/07422831547618881193noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-56478769405252453342013-04-10T16:53:37.247+02:002013-04-10T16:53:37.247+02:00Hvala na poseti i lepim rečima. U pravu si. Ja obi...Hvala na poseti i lepim rečima. U pravu si. Ja obično stavim limun. To mi je najčešći prilog uz ribu, ali evo našlo se tu i uz kolenicu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07422831547618881193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-24845308352053296302013-04-10T16:52:02.085+02:002013-04-10T16:52:02.085+02:00Pa da, a meni je u Vranju blitva čista egzotika. O...Pa da, a meni je u Vranju blitva čista egzotika. Obično je ovako spremam uz ribu, sa malo limuna. <br /><br />Juče sam video cele škampe, onako sa oklopom. Kao da sam video belog medveda :) Spremaću škampe na buzaru. Dosadno, znam :)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07422831547618881193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-40649149824816074072013-04-10T16:44:07.329+02:002013-04-10T16:44:07.329+02:00Sjajno. Hvala na poseti i lepim rečima. Hvala i Go...Sjajno. Hvala na poseti i lepim rečima. Hvala i Gordani na prezentaciji.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07422831547618881193noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-5326810292267320962013-04-09T15:23:59.843+02:002013-04-09T15:23:59.843+02:00Sve mi se ovo jako sviđa, osim blitve i krumpira j...Sve mi se ovo jako sviđa, osim blitve i krumpira jer mi je ta kombinacija baš dosadn. Sos od hrena jako volimo.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-62102880116766991072013-04-09T12:37:29.465+02:002013-04-09T12:37:29.465+02:00Baš, baš gurmanski, nema šta!
Mene je jedna dalmat...Baš, baš gurmanski, nema šta!<br />Mene je jedna dalmatinka naučila da se u preliv od maslinovog ulja i belog luka nacedi i limuna. Kada se ovaj preliv sipa preko vrelog krompira i blitve, oseti se jednostavno neodoljiv miris. Ukusno i toplo i hladno.lepamarahttps://www.blogger.com/profile/08627879341399886450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2313236299329206261.post-10768049292260039982013-04-09T09:59:07.567+02:002013-04-09T09:59:07.567+02:00Ovako pripremljeno meso se zaista topi u ustima, k...Ovako pripremljeno meso se zaista topi u ustima, kako kažeš. Uvjerila me u to moja pokojna mama. Ona je na isti način dinstala meso.<br />Drago mi je da su me Kuhunjske priče dovele do ovog bloga :)<br /><br />Ne odustaj od svoje knjige recepata!Probaj ovakohttps://www.blogger.com/profile/07789344503934901040noreply@blogger.com